Közeledik a Valentin nap a szeretet, szerelem ünneplése. Ez mindenkiben megszólaltat egy hangot belsője legmélyéről legyen az a mindent elsöprő szerelem és boldogság, vágyódás, esetleg csalódás a veszteség fájdalmával, netán közöny és elutasítás.

Ha érzéseid épp felszálló ágban vannak állj meg egy pillanatra és fejezd ki háládat a megtapasztalt örömért és boldolgságért. Amennyiben szívedet valamely nem túl kellemes érzés járja át akkor itt az ideje, hogy ezzel szembe nézz hiszen ezen minőségek elfogadásával lehet csak tovább lépni.

Ne próbáljuk meg tagadni magányunkat, keserűséget, csalódottságot és az ezekből fakadó dühöt és haragot, mert ezek az érzések rengeteg energiánkat emésztik fel és meggátolnak abban, hogy megtegyük a következő lépést egy kiegyensúlyozott, harmónikus boldog kapcsolat irányába. A belőlünk kiáradó  érzések legalább ugyanolyan, de sok esetben megsokszorozott energiával csapódnak vissza hozzánk, mint amilyennel kivetítjük magunkból.  Az elfojtás illetve a halogatás szintén nem sok jóra vezet és csak rövid távon működhet. Ezért tehát a megfelelő megoldás ezen tapasztalatok elfogadása, feloldása és elengedése.

Teljesen engedd el azokat a valós és vélt kapcsolatokat, amelyek már túlhaladottak. Bocsásd meg magadnak és az érintett partnernek bármi is történt!

A párkapcsolatok vonatkozásában szívünket említjük, mint érzéseink székhelyét, amelyet a magyar nyelv gyönyörű választékossággal fejez ki: repes a szíve a boldogságtól, kiugrik a szíve az izgatottságtól, meghasadt a szíve a fájdalomtól.

Azonban a szív és szív csakrán túlmenően a párkapcsolati tapasztalatok fájdalma más területeket is érinthet, blokkok alakulhatnak ki a szakrális csakrában és ahhoz kapcsolódó szervekben. Ezért fontos, hogy az alsóbb csakrákat is tisztítsuk, harmonizáljuk.  Ahogyan megszabadulunk saját magunk által teremtett gátaktól, úgy a bennünk élő női és férfi oldalunk is egyre inkább egyensúlyba kerül.  Ebben a kiegyensúlyozott állapotban szívünk középpontjából már más színben mutatkozhat meg a Valentin nap rengeteg szívecskéje.

 

Tehát ebben az időszakban a következőket javasolom akár még keresed a párod és szeretnéd bevonzani a számodra ideális partnert, akár az esküvődre készülsz és azon dolgozol, hogy még teljesebbé váljon párkapcsolatod.

 

Tegyél egy nagy sétát a gyönyörű hóval borított természetben. A séta elején nyilvánítsd ki szándékod miszerint elengeded azokat az érzelmeket, amelyek megakadályoznak a harmonikus, boldog kapcsolat megélésében. Kérd az Égiek és a természet erőinek támogatását, fordulhatsz Gábriel arkangyalhoz az érzelmek gyógyítójához is.

Miközben lépdelsz a hóban gondold át a témával kapcsolatos múlt eseményeit, érzéseit, gomdolatait. Csak nyugodtan hagyd, hogy felszínre kerüljenek az emlékképek bármilyen formában. Próbáld meg ezeket csak felidézni, úgy mintha egy filmet látnál, ne kezdd el boncolgatni az eseményeket.

Bocsásd meg magadnak és az érintett feleknek a történteket és engedd el ezeket a helyzeteket!

Érezd, hogy a táj fehérsége feloldja a mélyen elrejtett mintákat is. Burkolózz a hókristályokról visszatükröződő fehér fénybe, és érezd meg Gábriel arkangyal támogató szeretetét, ahogyan lágyan körbeölel, mint egy puha paplan.

Lélegezz mélyeket a friss levegőn, szippantsd be a tisztaságot és fújd ki a régi sérelmeket, megbántottságot, féltékenységet, csalódást, bármit ami még megköt. Érezd, hogy sejtjeid is megújulnak. Ha kedved tartja menet közben ölelj meg egy fát, ugrándozz vagy vesd bele magad a hóba. Fogadd magadba a természet szépségét és mondj köszönetet a támogatásért!

Haza érvén vegyél forró sós fürdőt, gyújts fehér gyertát, a fürdővízbe és a térbe permetezz  Gabriel arkangyal aura permetet, vagy használj rózsa, vagy más lelket melengető illóolajat.

Az érzelmi sérülések begyógyításában sok segítséget nyújthat Gabriel és Chamuel arkangyal Aura permete. Az aura  permetek segítenek ráhangolódni az angyalok erényeire és fényére, akik megmutatják nekünk, hogy mily szeretetre méltóak vagyunk és hogyan zárjuk el magunkat az örömtől. Az aura permetek rendszeres használatával ráláthatunk a visszatérő viselkedési mintáinkra, a kapcsolatokban játszott szerepeinkre. A kristályok magas rezgése által Gabriel aura permete a nagyon mélyre rejtett fájdalmat is segíti feloldani.

 

A lelki nagytakarítást elvégezve készülj fel az új befogadására. Hívd magadhoz Chamuel arkangyal végtelen szeretét vagy alkalmazhatod Afrodité aura permetét, amely segít felébreszteni a benned élő istennőt. Az Afrodité permetet reggel érdemes használni majd figyeljd a nap során azt, hogy a körülötted lévők hogyan viszonyulnak hozzád. Légy nyitott és bátor;  élvezd, ahogyan szíved bizonyossága megmutatkozik. A permetek használata mellett viselj rózsakvarc, kunzit esetleg akvamarin ékszert, melyek tovább erősítik a szívedben bontakozó szeretetet új minőségét.

 

(Február 26-án vasárnap a Kristályok és Angyalok összejövetel témája: Szívünk gyógyítása Gabriel arkangyallal. Itt megtapasztalhatod az eszencia energiáját és oldjuk szívünk fájdalmát.)

Share This