Szeretet egysége – egység szeretete kristályháló

Minden a szeretetből indul és oda tér vissza. Ez egy folyamatos áramlás, amelynek a középpontja a szívünk. Hiszen a szív a legerőteljesebb oszcillátor, amely befogadja és áramoltatja a szeretet rezgését.

A július negyedikei újholddal úgy érzékeltem, hogy teljesen más energia köszöntött be, mint a korábbi hónapokban: felszabadultabb, könnyebb, derűsebb.

Először azt gondoltam, hogy csak a bennem zajló változásokat élem így meg, ezért kíváncsi voltam számomra hiteles tanítók tapasztalatára. Hasonló benyomások jöttek több helyről, amit az asztrológiai képletek is remekül mutatnak.

A minap meditációban egy korábbi élményem csodás helyszínére vezettek az égiek, ahol újra össze kapcsolódtam az áldott kristályos víz energiájával több módon is. Ez Maui szigetén a hét Szent Medence vízesés. A víz energiájával való összekapcsolódás, az érzelmek tisztítása és a kapcsolatok áthangolása most rendkívül időszerű, amit a bolygóállások is mutatnak. Kedvenc asztrológusom Tom Kaypacha beszélt erről a heti  Pele riportjában.

 

Kíváncsi voltam, hogy a július 7-i Áldott Víz meditációt követően milyen kristályok támogatnak méginkább ebben a folyamatban, ezért Michael Eastwood kártyájához fordultam.

Általában három kártyát választok, azonban most másképp történt. Négy kártyát húztam. Majd egy hirtelen ötlettől vezérelve kihúztam az ötödiket  is.

Az első rózsakvarc, a második zöld turmalin, a harmadik rózsaszín turmalin, a negyedik ajoit, az ötödik pedig a lemúriai kvarc. Amint megláttam rögtön megértettem: az ötödik kártya tette fel az i-re a pontot.

szeretet_kristalyhalo

Ennek az öt kártyának az üzenete a szeretet. Szeretet minden szinten.

Nézzük sorban a kártyák jelentését Michael Eastwood szerint.

 

Rózsakvarc – a félelem feloldása

A Rózsakvarc rezgése segít feloldani az önvédelem és félelem falait. Rózsakvarc nagyon női kristály, arra biztat, hogy nyíltan, őszintén éljünk az érzékenységünkben. A Rózsakvarc lágy, de biztos vezető a múltunk felfedezésének útján.

 

Zöld turmalin –  lélek álom.

A zöld Turmalin ráhangol a lelkünk dallamára. Arra biztat, hogy nyitottak legyünk és bízzunk a szeretet rezgésében. A zöld turmalin segít emlékezni a lelkünk céljára, aminek az álmát a szívünk mélyén tápláljuk.

 

Rózsaszín turmalin – elengedés, kegyelem és tisztelet.

A rózsaszín turmalin az elengedésre biztat. Arra, hogy megnyugodjunk, megbocsássunk amikor tudunk és teret adjunk a szeretetnek. Ez a kristály támogatja a nyitottságot és az élet iránti bizalmat. A rózsaszín turmalinnal a szívcsakrát fel lehet szabadítani a lerakódásoktól, így friss energiát és optimizmust engedhetünk be.

 

Ajoit – emlékezés.

Az Ajoit a legfőbb kezdeményezője annak, hogy összerendeződjünk az eredeti lélektervünkkel. A kristály színe és jellege emlékeztet az ősi L-MO riai fényünk rá ha ezzel a kristállyal dolgozunk végleg meggyógyul a félelem ami megakadályozza, hogy kinyilvánítsuk a világban a fényünket

 

Lemúriai mag kristály – Lemúria dala

Amikor Lemúria visszahúzódott a földi síkról többezer évvel ezelőtt, számos csodálatos lény hagyta emlékeit a lemúriai kristály templomokban.

Ezek a történetek és tapasztalatok biztonságban nyugodnak addig amíg az emberiség újra képessé válik hasonló rezgésekkel dolgozni. Ez az idő eljött.

 

Röviddel a kártyák kihúzása után azt éreztem, hogy egy kristályhálóba vagy mandalába kell őket rendezni. A lapokat a kiválasztás szerinti sorrendben tettem le, és egyértelmű volt, hogy a lemúriai kvarc kerül a középpontba. A kártyákhoz tartozó kristályokkal és további lemúriai hegyikristály csúcsokkal egészítettem ki a kristályhálót, majd a mesterkristályommal aktiváltam az egészet.

 

A kristályháló elsődleges üzenete a szeretet. Minden a szeretetből indul és oda tér vissza. Ez egy folyamatos áramlás amelynek a középpontja a szívünk, hiszen a szív a legerőteljesebb oszcillátor, amely befogadja és áramoltatja a szeretet rezgését.

A szívünk által kapcsolódunk mindenhez, mindenkihez, a mindenséghez, az egységhez.

A szívedben  kapcsolódik össze a lent és fent,  a föld és ég, a múlt és jövő, és belehelyez a jelenbe.

Ébreszd fel a szívedben lévő szeretetet, tárd ki magad az univerzum teljességére, hogy újra átéld az egységet, a lemúriai aranykor bölcsességét!

 

Share This