A szivárvány aura kvarc Láng aura vagy Titánium aura kvarc néven is ismert.

Mint a többi aura kvarc kristályt ezt a változatot is természetes hegyikristály és fémek pontosabban titánium kombinációja lévén hozzák létre technológia segítségével magas hőmérséklet és vákuum mellett.

Miért jó ez? Számos kristály terapeuta viszolyog az ásványok módosításától, ami persze érthető és valós alapja is van, hiszen számos olyan kezelés, módosító módszer van, ami negatívan befolyásolja a kristályok tiszta rezgését. Azonban az aura kvarcok estében a nemesfémek kölcsönhatásba lépnek a kvarccal, így kölcsönösen energetikailag támogatják egymást. Bár ma már Titánium ékszerek is elérhetőek, így a titánium mint fém tapasztalható, azonban kvarccal egyesítve a rezgése felerősödik. Csodás kék, zöld, lila, magenta és arany szivárvány színeket létrehozva a kristály felületén magával ragad és elvezet egy új dimenzióba.

A technológiát eredendően USA Szabadalom védi, bár most már számos hasonló technikát alkalmaznak kristályok és ékszerek felületkezelésére, amely azonban nem mindig hoz hasonlóan tartós eredményt, a rezgéséről nem is beszélve. Az aura kvarcnak általában jóval olcsóbb változata a hasonló színben pompázó drúzás kvarc, és a kutya itt van elásva. Hiszen energetikailag rengeteget számít, hogy maga a hordozó kristály milyen minőséget, rezgést képvisel.

Bátran mondhatom, hogy az Arkansasból származó hegyikristály különleges, rezgése kiegyensúlyozott és nagyon -nagyon ragyogóan tiszta, hiszen már öt éve minden évben onnan érkeznek az aura kvarcok és tiszta hegyi kristály is. Ahogyan évek óta figyelem az arkansasi köveket, tapasztalom, hogy rezgése nagyon élő és egyre magasabb tudatosságot képvisel, hiszen Arkansasban komoly energetikai portál működik.

Nos, ennyi bevezető után nézzük bővebben a metafizikai tulajdonságait a szépséges szivárvány aurának. A láng elnevezés nem csak színeire utal, energetikájában tüzes, felforrósít és aktívál. Hatalmas energia áramot tud elindítani a testben, robbanászerűen áttörve a blokkokat a vihar erejével.
Segíti a test energia áramlását a nádik és a meridiánok mentén, valamint minden csakrában, ezért a testen bárhova elhelyzve alkalmazható . Fizikai szinten a titánium az endokrin rendszeren dolgozik és támogatja az életerő áramlását. Egy-egy komolyabb blokk tisztulása testi tünetekben is megmutatkozhat, mint például hasmenés, ezért energiájához fokozatosan ajánlott hozzászoktatni magunkat.

A titánium nagyon határozott és erőteljes, de egyben hajlékony is, így ha már egy pici részt nyitunk magunkon a szivárvány aura ezen behatolva áttranszformálja az érzelmi és mentális berögzüléseket és egy széles csatornát nyit a fény beáramlásához. Segítségével ráláthatunk, hogy akár a saját akár a kollektívből jövő gondolatiság mennyire korlátozó tud lenni.
A szivárvány derűt, optimizmust és humort indukál, így az érzelmekre és kapcsolatokra is pozitívan hat. Ha megértjük, hogy minden, ami körülöttünk van a saját lényünk visszatükröződése, akkor lehetőségünk van áthangolni azt, ami nem a tiszta fényünk. Így az szívárvány aura meglehetősen intenzív tanító, hiszen határozottan mutat rá elfojtásainkra, tévhiteinkre.
A titánium aura kvarc hatékony pajzsként is segítségünkre lehet mások gondolati kivetülése ellen, illetve bármilyen sugárzás ellen.
A gyerekek ösztönösen vonzódnak hozzá, mert az új kor rezgését képviseli. Arra tanít, hogy teljességben éljünk, nem kell visszafogni magunkat.

Megerősítése: Az életerő folyamatosan intenzíven áramlik hozzám , bennem és rajtam keresztül. Lebontom korlátaimat és teljes életet élek!

A jelenleg megvásárolható aura kvarc kristályok kínálatát nézd meg a webboltban.

Share This