A mostani (2015. Szeptember 27-28.) telihold nagyon más mint a szokásos teliholdak, mert az éjszaka során magyar idő szerint kb éjféltől a Hold fogyni kezd és bekövetkezik a teljes Holdfogyatkozás.

A telihold 3 napos időszakát gyakran kihasználjuk különböző szertartásokhoz kristályokkal vagy anélkül, hiszen ilyenkor könnyebb a „láthatatlan fátyolon” átjutni, kommunikálni az égiekkel. Az is ismert, hogy a telihold energiájával fel lehet tölteni a kristályainkat  egyszerűen a holdfénybe helyezve, vagy legalább az ablakpárkányra, még ha nem is vetül oda közvetlenül a hold fénye. Vannak olyan kristályok, amik kifejezetten kedvelik a holdfényben való fürdőzést, mások azonban nem annyira, erre érdemes odafigyelni.

Tekintettel a mai holdfogyatkozásra úgy érzem ez nem a legjobb időszak a kövek általános töltésére, hiszen a holdfogyatkozás egyben egy energiakapu is. Persze, ha az a cél, hogy mindezt a rezgést átvegyék a kristályok, akkor csináld, csak legyél tudatában annak, mit és miért teszel. Jó, ha konkrétan megkérdezed a kristályaidat, hogy alkalmasak-e erre a szerepre és hajlandóak-e rá. Ne csodálkozz, ha nem a válasz!

Viszont ezt a különleges „szuperhold” energiamezőt használd a saját fejlődésedre egy csendes meditálással, kontemplálással, befelé figyeléssel. A teljes holdfogyatkozás miatt különösen lényeges, hogy milyen energiával, tudatossággal fogsz ebbe bele, mert az egyén stabilitásán, integritásán és illúzióin múlik, hogy mivel találkozik szembe még erőteljesebben.

A telihold és holdfogyatkozás olyan, mint egy kétélű penge, mindkét irányban vág. Magasabb szándék által vezérelve a felerősödőtt energiák megnyithatják a korona csakrát és a többi csakrát egy különleges pszichikai tudatállapot irányába, ami megtöbszöröttt világosságot, tisztaságot eredményez azoknak a keresőknek, akik mentálisan és energetikailag kiegyensúlyozottak. De azok, akik elméje gondatlan, depresszióban, szorongásban vagy egyensúlytalansági állapotban vannak, ezek az állapotok szintén felerősödnek. „ – James Tyberonn (Earth-Keeper)

Épp ezért roppant fontos, hogy milyen kristályt választasz a meditációhoz, olyant, ami elősegíti az asztrális utazást, vagy ami inkább segít földelni, megerősíteni az energiameződet és gyógyulni. A holdkő, hegyikristály, danburit és az egyéb magas rezgésű interdimenzionális kristályok az asztrális repüléshez aszisztálnak.

telihold kristálymandala

 

Bármilyen követ is választasz készülj fel rá, hogy még intenzívebben fogja megérinteni az energiameződet, mint máskor és felszínre hozza a lelked/ energiamintázatod azon aspektusait, amit elnyomtál, rejtegettél vagy máshol felejtettél azért, hogy békére találj és egyre teljesebbé válj.

A szertartást így végezd:

1. Gyújts egy fehér gyertyát vagy mécsest. Előtte megtisztíthatod a helyet, vagy teret energetikailag. Ha van Fény Angyala aura permeted használd a tér tisztításához és önmagadra is.

2. Szándékodnak megfelelően válassz egy vagy több kristályt és helyezd az oltárodra, a gyertya mellé. Mandalát is készíthetsz a szándékod szerint, ha több köved van. (A kristályokat is tisztítsd meg mielőtt hozzáfogsz a szertartáshoz).

3. Lélegezz mélyen, indulj el önmagadba, lazulj el, figyelj befelé. Hívd a segítőidet, az arkangyalokat és kérd az energetikai védelmet.

4. Érzésed szerint vedd a kristályt a kezedbe, vagy hagyd az oltárodon és szólítsd a Hold angyalát és/vagy Gábriel arkangyalt. Ha van arkangyali aura permeted fújd magadra!

5. Idézd fel az életedben a pozitív dolgokat és az áldásokat és fejezd ki háládat.

6. Fókuszálj a kérésedre, azokra a dolgokra, amit szeretnél az életedben megvalósulni látni. Kérd a kristályod segítségét a gyógyuláshoz, kiteljesedéshez, bőséghez, fejlődéhez vagy bármihez, ami fontos számodra.

7. Tölts el néhány percet csendes meditálással, befelé figyeléssel. Figyelj a kristályok és az arkangyalok üzeneteire, útmutatásaira, fogadd azokat magadba.

8. Ha úgy érzed befejeződött a folyamat, köszönd meg a segítséget és iránymutatást. Tedd le a kezedből a követ.

9. Lassan térj vissza a mindennapi tudatosságodhoz, jegyezd le a gondolataidat.

 

Amennyiben érzelmileg felkavaró dolgokkal találkozol akár a meditáció alatt, akár a következő napokban (a holdfogyatkozás rendkívül intenzív energiákat indít be) csak emlékeztesd magad arra, hogy mindez téged szolgál a magasabb tudatosság alapján és kész vagy a változásra!

Share
Share This