Dr. Nicholas Demetry esti tanfolyamot tart július 4-én

Személyiségünk Pozitív és Negatív Teremtő Ciklusai címmel.

Személyiségünk folyamatos teremtésben van mind tudatos mind tudatalatti módon. Ezen teremtések tekintélyes része a személyiségünket vagy építi (pozitív irány9, vagy pedig rombolja (negatív irány). A tanfolyamon ezek ciklusok jellemzőiről és jellegzetesen felismerhető állomásairól lesz szó azért, hogy a jövőben minél gyorsabban fel tudjuk ismerni, ha egy újabb negatív ciklus elindul, illetve azért, hogy tudatosan törekedhessünk arra, hogy pozitív ciklusokat teremtsünk. Az úgy nevezett pozitív ciklus nem más, mint a Lélek útja. Így a tanfolyam abban lesz a segítségünkre, hogy felismerhessük, és követni tudjuk a Lelkünk útját, leszületésünk eredeti célját.

Ezen kívül szól lesz a nemrégiben megtörtént Nap Vénusz együttállásról, és annak üzenetéről. Ezúttal is egy személyiségtisztító meditációval zárul a tanfolyam. A meditációban elmegyünk az üvegkupolával fedett litvániai piramisba, és összekapcsolódva az ottani magas rezgésű energiákkal fogjuk tisztítani magunkat egy újabb lépést téve az új idők felé. Egyik Nick tanítvány, aki részt vett Nick litvániai tanfolyamán a következőket mondta: „amikor belépsz az üvegkupolába, úgy érzed, mintha maga a Jó Isten fogadna személyesen”. Hát így legyen az esti tanfolyamon is.

Tanfolyam időpontja: július 4.-e este 18-21 óra

Helyszíne: 1068 Budapest, (VI. kerület) Benczúr u. 35. (Régen sok esti meditáció volt itt.)

A tanfolyam díja: 2.500 Ft

Jelentkezés:

jelentkezési határidő: Amilyen gyorsan tudtok (A terem nagyságának kiválasztása miatt fontos a mielőbbi jelentkezés.).

A tanfolyamra  Abonyi Krisztinánál lehet jelentkezni  az etherikos@etherikos.hu e-mail címen vagy telefonon:  06 30 517-8660.

Nick Demetry egyéb programjairól a www.etherikos.hu nyújt bővebb információt.

Nick tanítványaként mindenkinek tiszta szívből ajánlom Nick programjait, akár a pár órás tanfolyamokat, akár a több napos elvonulásokat. Mindig nagyon sokat kaptam ezektől a befelé tekintésektől, az ő módszerének köszönhetem lelki szabadságom felfedezését. Nick közvetlenül Daskalos, a ciprusi mágustól tanult és viszi tovább szellemiségét.


Share This