Bizonyára rajongasz a kristályokért és érdeklődsz a kristályokkal való gyógyítás iránt, ezért olvasod a Kristálytánc hírleveleit és követed az eseményeket itt a honlapon és a FB-on is. Ugye tudod, hogy a FB oldalon kívül a Kristályfénykör csoportban is kapcsolódhatsz velem és több mint 600 szenvedélyes kristály rajongóval! (Már most szólok, hogy januárban újra kristály kihívást indítok.)

Ha már néhány hónapja kapcsolatban vagyunk, bizonyára észrevetted, ritkábban írok egy-egy kristály metafizikai tulajdonságairól, mert egész egyszerűen nem vagyok híve a szájbarágós megoldásoknak. Persze tudom, hogy jó minőségű, hiteles, magyar nyelvű leírás csak maréknyi forrásból elérhető, azonban én nem csak halat, értsd kész magyarázatot kívánok neked adni, hanem szeretnélek megtanítani horgászni. Na, nem az ásványgyűjtés rejtelmeire gondolok, bár kétség kívül az is izgalmas tevékenység, hanem arra hogyan kapcsolódj össze a kövekkel és alkalmazd életed jobbítására.

A hangsúly ezen a két szón van: ÉLET JOBBÍTÁSA. Bármit is jelentsen ez számodra.

Terapeutaként, spirituális gyógyító énemmel a figyelmet a gyógyulásra helyezem, testi és lelki minőségében is. Azonban azt vettem észre, hogy túlzott hangsúlyt kapnak a problémák, nehézségek, a fájdalom illetve ezen állapotok oldása, a hiány állapot megszüntetése. A haladás, előrelépés a célokért való erőfeszítés viszont háttérbe szorul, nem csak a klienseim életében, hanem a spirituálitás iránt érdeklődők többségénél.

Persze a haladás nincs „gyógyulás” nélkül, a régi berögzülések elengedése nélkül, csak nem mindegy, hogy mire helyezzük a hangsúlyt. A problémák megoldására vagy egyre nagyobb lépésekkel való előrelépésre. A jelentős különbség a két helyzet energetikai állapotában rejlik: az elsőnél a hiány állapotában vagyunk, míg a céltudatos haladásra való fókuszálásnál semleges , befogadó teremtő állapotban.

Tehát a varázslatos teremtés alapfeltétele az előremutató pozitív elvárás és tudatos fókuszálás.

Épp ezért kezdtem egyre többet beszélni a célokról, a vágyak eléréséről a tanításaim során. Én a tudatos haladásra, fejlődésre, a teljes(ebb) életre irányítom a figyelmemet és ebben kívánok segíteni azoknak a nőknek, akik érzik magukban a spirituszt, ott lobog bennük a tenni akarás lángja.

Kedves Olvasó, te közéjük tartozol?

Ha neked is nagy álmaid vannak (vagy ha még nem fogalmaztad meg, de érzed, hogy az élet sok mindent tartogat számodra) szeretettel meghívlak a Varázslatos Teremtés Eltökélt Nőknek csoportba, ahol spirituális szemlélettel, az univerzális törvények gyakorlati megoldásaira kaphatsz útmutatót és motivációt céljaid megvalósításához.

Természetesen a kövekkel, mint az univerzális bölcsesség hordozóival való együttműködést tovább folytatom és arra buzdítalak, hogy te is még többet tapasztalj erejükből és fejlődj általuk!

Share This