A Goldspirit magazin  „Álarcaink mögött” heti témájához az indító ötletet Illés Saci bevezető gondolatsora adta.  A hit elengedhetetlen ahhoz, hogy elinduljunk és járjuk az utat, az önmegismerés útját. Mindehhez azonban nagy adag bátorságra, kitartásra és akaratra is szükség van. Hiszen nem elegendő meglátni az álarcainkat a tükörben, kitartó munkával érdemes lebontani  magunkról azokat a ránk szilárdult rétegeket, amelyekről sok esetben már észre sem vesszük, hogy a maszk egy szerep, egy viselkedési minta volt, amit bizonyos helyzet megoldására választottunk és már réges régen ideje múlt.

De honnan merítsünk bátorságot, hitet és akaratot az álarcaink felfedezéséhez és feloldásához?

Hívd magadhoz Mihály arkangyalt és seregeit!

Az angyalok az univerzum építő mesterei, hiszen az isteni fény képviselői. Erényeket, pozitív minőségeket képviselnek és folyamatosan áramoltatják felénk támogató szeretetüket.

Mihály arkangyal számos feladatot lát el, bármilyen helyzetben védelmez, táplálja erőnket és bátorít az előttünk áló kihívások elvégzésére.

Mihály arkangyal a Kék sugár mestere, ezért legtöbbször kék színű ásványokban vélik felfedezni erényeit mint a Lápis Lazuliban, kék zafír és kianit kristályokban. Azonban Mihály arkangyal a tüzes erőt is hordozza , ebben a minőségében inkább vörös fényében jelenik meg és társítható a rubinhoz.

 

Mihály arkangyal segít feloldani bármilyen köteléket bárhonnan is ered, és a ránk dermedt álarcokat, viselkedési mintákat.

Kérd Mihály arkangyalt, hogy fénykardjával az Igazság kardjával vágja el a kötéseket, az energia szálakat, melyek régi mentális és érzelmi állaptokhoz kötnek, hogy újra lelked szabad akarata érvényesüljön.

Ebben a legtöbb segítséget a kianit nyújthat. A kianit kék penge szerű lapos megjelenésű szilikát kristály, Mihály angyal kardjához is hasonlítják. Bátorítást nyújt a félelem és elutasítás rabságából való kitöréshez. A kianit az igazság köve és feloldja a kommunikációval kapcsolatos félelmeket. A harmadik szem intuicióját segíti, így rálátást nyújt arra ami elfedte előlünk az igazságot. Kíváló azoknak, akik intellektusukkal folyamatosan felülbírálják a megérzéseiket.

 

Az egyik legkeményebb drágakő a  rubin, vörös színű korund (aluminium-oxid). A tiszta átlátszó skarlátvörös rubin az Isteni Szeretetet képes megjeleníteni az Isteni Akaratban. A rubin bátorságot, erőt kölcsönöz amikor új felfedezésekre indulunk. Optimizmussal és életerővel tölt fel és erősíti az akaratot. A gyökér csakra nyers erejét átalakíthatja a szív elhivatottságává.

 

Bármely életterülethez kapcsolódó változás elindításához és a lépések megtételéhez a legkomplexebb módon Mihály arkangyal aura permete nyújthat segítséget a mindennapokban, hiszen kellemes illata mellett hét különböző kristály rezgését hordozza. Így minden támogatást biztosít, amely ahhoz szükséges, hogy felszabadítsuk lelkünket a súlyos rabság alól és kinyilvánítsuk szabad akaratunkat.

MEGVESZEM

Share This