celestial aura

Az Aura Kvarcok nagyon magas rezgésű intenzív fényhozók. Az aura kvarcok a természet és a tudomány kapcsolódásának megtestesítői, mely során a természetes hegyikristályból gyönyörű színekben pompázó átütő erejű kristályok keletkeznek. 

 Színüket egy technológiai eljárással hozzák létre, mely nem pusztán egyszerű felületi színezés. A nagyon tiszta hegyikristályt (ebben az esetben Arkansas, USA-ból származó)

speciális technológiai kezelésnek vetik alá, vákum és magas hő segítségével nemesfém gőzöket juttatnak  a kvarcba. A különböző fém ionok jellemzően titán (Ti), platina (Pt), arany (Au), ezüst (Ag),  vas (Fe) így beépülnek a kvarc kristályszerkezetébe. A bejuttatott fémtől függően alakul ki a kő színe, amelyben fellelhető egy szivárványos csillogás vagy a szivárvány teljes spektruma. 

Az aura kvarcok számos változatban elérhetőek, legismertebbek az Opál (Angyal), Szivárvány és  Akva (víz) változat, de számos egyéb fajta is létezik mint Napfény, Rózsa, Mennyei lila és Királykék aura kvarc.

A kvarc és a nemesfémek kölcsönhatásából különleges erővel bíró kristályok születnek, melyek az átalakulás intenzív katalizátorai. A aura kristályok harmonizálják a csakrákat, feltöltik az energiatesteket és képesek az aurán keletkezett kisebb-nagyobb sérülések helyreállítására. Az egyszínűek, mint rózsa, akva napfény kvarcok pedig színük szerint még erőteljesebben hatnak egy-egy csakrára pl. a rózsa aura intenzíven nyitja a szívcsakrát.

Az aura kvarcokkal csak fokozatosan lépésről lépésre szabad haladni, medálként való viseléshez fokozatosan kell hozzászoktatni testünket, mert  rövid időn belül komoly változást képesek generálni.

 

Az arkansai aura kvarc kristályok csiszolt és természetes csúcsok, különleges formájú természetes medálok és kisebb-nagyobb csoportok formájában megvásárolhatók a webshopban.

További információk:

Akva aura kvarc

Rose aurasunshine aura kvarcszivarvany aura csoportCelestial aura kvarc

 

Share This