KRISTÁLY FÉNY MEDITÁCIÓ

Beszélgetés és meditáció kristályokról, kristályokkal, égi vezetéssel havonta személyes találkozó vagy webinárium keretében.
A meditáció célja a tapasztaláson túlmenően, hogy összekapcsolódjunk magasabb énünkkel és lehorgonyozzuk az új minőségeket jelenünkbe kristályok és angyali rezgések segítségével. A gyakorlat során jelen lévő energiák segítik a csakrák és finom energiatestek tisztítását, feltöltését és összehangolását.

Az online meditációkat EZEN A LINKen éred el. Az aktuális témához és időponthoz görgess lejjebb.

 

ÁSVÁNY- ÉS ÉKSZERBÖRZE

Itt megtalálod a 2015 évi Ásványbörze naptárat, illetve azokat a rendezvényeket, ahol részt veszek kiállítóként, előadóként vagy terapeutaként.

április 11-12: Nemzetközi Ásványbörze a Lurdy házban

május 30-31: Nemzetközi Ásványbörze a MOM Sportközpontban (Bp. Csörsz utca)

 

ANGYALI KRISTÁLY KÖR

Az Angyali Kristály találkozókon megkezdjük az ismerkedést az ásványokkal, kristályokkal és a hozzájuk kapcsolódó angyali világokkal. Nem csak beszélgetünk, hanem játszunk a kövekkel, megtanuljuk érzékelni őket. Rövid meditációs gyakorlatokkal ráhangolódunk rezgésükre és megtapasztaljuk gyógyító energájukat. Különböző kristály -kártyák segítségével pedig személyes üzenetek formában kaphatunk választ egy-egy aktuális kérdésre.

 

 

 

Kristálygógyászat alapvető kristálya és alkalmazása

A nyaralásom alatt a testi funkcióim enyhén szólva megbokrosodtak pedig csodálatos helyen voltam, mennyei nyugalomban.
Azért, hogy minden percét élvezni tudjam az útnak mielőbb rendbe akartam szedni magam, amihez külső segítség sem volt, csak 2 eszköz állt rendelkezésemre. Ebből az egyik egy kristály volt.

Mit és hogyan csináltam?

Ismerd meg a videóból a kristálygyógyászat nélkülözheteten kristályát és ismerd meg legegyszerűbb használatát.

Kérdésed van? Vegyél részt a Kristályfény Percek ingyenes webináriumán, ahol élőben kérdezhetsz!

Regisztrál itt >>

Szeretet egysége kristályháló

Szeretet egysége – egység szeretete kristályháló

Minden a szeretetből indul és oda tér vissza. Ez egy folyamatos áramlás, amelynek a középpontja a szívünk. Hiszen a szív a legerőteljesebb oszcillátor, amely befogadja és áramoltatja a szeretet rezgését.

A július negyedikei újholddal úgy érzékeltem, hogy teljesen más energia köszöntött be, mint a korábbi hónapokban: felszabadultabb, könnyebb, derűsebb.

Először azt gondoltam, hogy csak a bennem zajló változásokat élem így meg, ezért kíváncsi voltam számomra hiteles tanítók tapasztalatára. Hasonló benyomások jöttek több helyről, amit az asztrológiai képletek is remekül mutatnak.

A minap meditációban egy korábbi élményem csodás helyszínére vezettek az égiek, ahol újra össze kapcsolódtam az áldott kristályos víz energiájával több módon is. Ez Maui szigetén a hét Szent Medence vízesés. A víz energiájával való összekapcsolódás, az érzelmek tisztítása és a kapcsolatok áthangolása most rendkívül időszerű, amit a bolygóállások is mutatnak. Kedvenc asztrológusom Tom Kaypacha beszélt erről a heti  Pele riportjában.

 

Kíváncsi voltam, hogy a július 7-i Áldott Víz meditációt követően milyen kristályok támogatnak méginkább ebben a folyamatban, ezért Michael Eastwood kártyájához fordultam. bővebben…

Áldott víz – meditáció

A kristályok közül a víz őselem minőségét számos kristály hordozza magában, a legismertebb képviselője nem más, mint az akvamarin.

Az akvamarin többféleképp is felbukkant nálam az elmúlt napokban – készítettem ékszert és meditációban is bejelentkezett, és angyali támogatással csodálatos útra vezetett.

És itt még nincs vége a sztorinak 🙂 Megkértek, hogy a kapott élményt adjam tovább, amit online meditáció során megtettem. Ennek felvételét fogadd szeretettel!

Írj Nekem!

Share This