KRISTÁLY FÉNY MEDITÁCIÓ

Beszélgetés és meditáció kristályokról, kristályokkal, égi vezetéssel havonta személyes találkozó vagy webinárium keretében.
A meditáció célja a tapasztaláson túlmenően, hogy összekapcsolódjunk magasabb énünkkel és lehorgonyozzuk az új minőségeket jelenünkbe kristályok és angyali rezgések segítségével. A gyakorlat során jelen lévő energiák segítik a csakrák és finom energiatestek tisztítását, feltöltését és összehangolását.

Az online meditációkat EZEN A LINKen éred el. Az aktuális témához és időponthoz görgess lejjebb.

 

ÁSVÁNY- ÉS ÉKSZERBÖRZE

Itt megtalálod a 2015 évi Ásványbörze naptárat, illetve azokat a rendezvényeket, ahol részt veszek kiállítóként, előadóként vagy terapeutaként.

április 11-12: Nemzetközi Ásványbörze a Lurdy házban

május 30-31: Nemzetközi Ásványbörze a MOM Sportközpontban (Bp. Csörsz utca)

 

ANGYALI KRISTÁLY KÖR

Az Angyali Kristály találkozókon megkezdjük az ismerkedést az ásványokkal, kristályokkal és a hozzájuk kapcsolódó angyali világokkal. Nem csak beszélgetünk, hanem játszunk a kövekkel, megtanuljuk érzékelni őket. Rövid meditációs gyakorlatokkal ráhangolódunk rezgésükre és megtapasztaljuk gyógyító energájukat. Különböző kristály -kártyák segítségével pedig személyes üzenetek formában kaphatunk választ egy-egy aktuális kérdésre.

 

 

 

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

Írj Nekem!

Share This