Reggel amint kissé zizin szürcsöltem a kávémat és áttekintettem a mai napi feladataimat kissé kétségbe estem. Nem a feladatok mennyiségétől, hanem leginkább attól, hogy számos írni való dolog állt előttem és az csak akkor megy könnyedén, amikor benne vagyok az áramlásban.

Ez a reggel nem így indult, éjjel sokáig dolgoztam a Kristálytánc honlap oldalainak frissítésén és kialvatlanul keltem, így a nyugodt kreatívitásnak nyoma sem volt bennem. Ezt felismerve a feladatok súlya elkezdett összenyomni, a gondolataim egyre kuszábbá váltak és már azt sem tudtam mit milyen sorrendben csináljak.
Voltál már hasonló helyzetben? Érezted már a döntés vagy a feladatok súlya alatt, hogy egyre jobban összegörnyedsz és úrrá lesz rajtad a pánik?

karneol AP
Ekkor megláttam az asztal túloldalán az Angyali kristály kártyát és már kevertem is a lapokat a magasabb erők útmutatásának reményében.
Az egyik lap majd kiesett a pakliból… lám-lám segítségül jött a karneol!
Becsobbantam a fürdőkádba, mivel ez egy jól bevált praktikám a fáradt, zizis állapotokra. A fürdősóra csepegtettem néhány csepp 100% tisztaságú levendula illóolajat, a kád szélére helyeztem a karneolt úgy, hogy a mécsesek fénye átvilágítsa a követ.

És a csoda megtörtént néhány percen belül. Megnyugodtam, kitisztultak a gondolataim és egyértelművé vált mit kezeljek prioritásként a mai napon, melyik feladat kipipálásával kezdjem a sort.
A karneol üzenete a kártyán: „Megbízom érzéseimben, kreatív vagyok, és magabiztosan kifejezem kreatívitásomat!”
Ez egy aprócska mindennapi példa arra, hogyan tudod Te is a kristályokat a saját szolgálatodba állítani.
Tehát szereted a köveket és többet akarsz arról tudni hogyan és miként működnek? Kíváncsi vagy hogyan tudod őket használni a mindennapokban segítőként életed jobbítására és könnyítésére?
Akkor tölts velem 2 napot amikor rengeteg kristállyal játszhatsz, számtalan ötletet és gyakorlatot mutatok arra hogyan fedezd fel a kristályokban rejlő lehetőségeket.

Ismerd meg a részleteket a Kristálygyógyászat tanfolyamról!

Katt ide!
Share This