Dr. Nicholas Demetry tanfolyama

Féldrágakövek Gyógyító Ereje a Jelenések Könyvében I.

2014 május 23- 25. (3 nap)

 

Dr. Nicholas Demetry holisztikus pszichiáter, spirituális gyógyító és tanító, aki 22 éve tanul és tanít pszicho-spirituális témákat. Számos spirituális tanítónál, gyógyítónál, sámánnál tanult, és munkájában ötvözi a hagyományos és az alternatív gyógyítás módszereit. Orvosi diplomáját az atlantai Emory Orvosi Egyetemen szerezte. Bővebben Dr. Demetry-ről itt olvashatsz

A tanfolyam rövid ismertetője:

Ennek a kétrészesre tervezett tanfolyamsorozatnak az első tanfolyamán felfedezzük, megtapasztaljuk és alkalmazzuk az első hat féldrágakő gyógyító erejét, ahogyan arról Szent János Apostol a Jelenések Könyvében írt.

Meg fogjuk tanulni az egyes féldrágakövekhez tartozó Arkangyali Rendeket, az elemeket, és azokat a csakrákat, amelyek irányítják és segítik az adott féldrágakő gyógyító munkáját. Minden egyes féldrágakő esetében megtanuljuk, és meg is tapasztaljuk az adott kő gyógyító minőségeit mind a három síkon (fizikai, érzelmi és mentális).

Megtanuljuk minden egyes féldrágakő spirituális esszenciáját, és azt, hogy hogyan segítenek minket a magasabb Énünkhöz és a Krisztus Tudatosságunk eléréséhez vezető spirituális úton.

Minden egyes féldrágakő egy-egy lépést képvisel a spirituális fejlődésünk és beavatásunk útján.

Arról is tanulunk, hogyan helyezzük az egyes köveket a testünkre és a csakráinkra a legnagyobb gyógyulás érdekében, illetve arról is tanulunk, milyen más terápiás módszereket lehet a féldrágakő terápiával együtt alkalmazni.

A következő hat féldrágakővel fogunk foglalkozni: opal, lapis lazuli, kalcedon, akvamarin, sardonyx és karneol. Szükség lesz még két lemúria kristályra is.  Moldavit követ is érdemes hozni, mert a moldavit nagyon jól felerősíti és katalizálja néhány féldrágakő hatását, és így erőteljesebb gyógyító hatás érhető el.

A tanfolyamon megmutatjuk, hogyan lehet a gyógyító Ponka kört, az Etherikos módszert és az Arkangyalok gyógyító erejét együtt alkalmazni a féldrágakövekkel, hogy a lehető legnagyobb gyógyító hatást érjük el.

 

Tanfolyam ideje : május 23.-a és 25.-e között, (péntektől vasárnapig, 3 nap)

Időbeosztása: minden nap 10 órától 18 óráig.

 Ebédidő: 13:00-tól 14:30-ig

 A Tanfolyam helyszíne: Múzeum utca 9. földszinten a kaputól balra (Kálvin térnél)

A tanfolyam díja :  32.000 Ft (helyszínen fizetendő)

 

Jelentkezés és bővebb felvilágosítás az Etherikos Alapítvány szervezőinél:

Csaba Attila:  attila.csaba@etherikos.hu  , 06 30 518-1265

Abonyi Krisztina: etherikos@etherikos.hu,   06 30 517-8660

Tanfolyami jelentkezési határideje: május 11.-e (vasárnap)

A tanfolyamhoz szükséges kristályokat  is meg lehet előre rendelni, a köveket a Kristálytánc (Perneczky Andrea) intézi.

Kövek megrendelésének határideje: május 11.-e (vasárnap),  A lemúriai kvarcok és a moldavit nélkül a készlet ára 6.000 Ft körül várható. Ehhez jön még hozzá az utóbbi három kő, aminek a beszerzési árát még pontosítjuk.

Szeretettel várunk!

Attila és Kriszti

Etherikos Alapítvány

Share This