Hogyan válasszunk kristály eszencia cseppet?

A megfelelő kristály eszencia választásához javaslom, hogy először tanulmányozd át az Egyedi elixírek leírását valamint az összettett készítmények leírását. Ha kíváncsi vagy arra, hogy egy adott kristály mely összetett eszenciában fordul még elő, akkor menj a webshopba és írd be a keresőbe az adott ásványt.

A választás megkönnyítését szolgálja az itt található  táblázat is, amely elsősorban lelki állapotok szerint ad iránymutatást.  lelki tablazat

Testi panaszokra az #58-66 számú kombinált szerek ún. Elsősegély szet készítményeit valamint a #7 és #51 szert érdemes áttekinteni.

A Spirituális fejlődést bármely eszencia elősegíti, hiszen minél több mindent tudatosítunk a lelkünk rejtelmeiből annál közelebb tudunk jutni igaz önvalónkhoz. Azonban a mélyben szunnyadó dolgok gyorsított feltárásában módszeresen segít a Spirituális fejlődés szet #10-15 számú kombinációi. Szívből ajánlom!

Fontos azonban megjegyezni, hogy a kristály eszenciák sokkal szélesebb körben fejtik ki hatásukat, mint amit a rövid leírásuk rejt. Emlékezz arra, hogy rosszul választani nem lehet, csak esetlegesen más és más úton közelíteni a cél felé.

 

Eszencia Konzultáció

Ha úgy érzed szívesen kipróbálnád valamelyik eszenciát, de a választáshoz további segítségre van szükséged akkor szívesen nyújtok útmutatást egy személyes konzultáció, gyógyító beszélgetés keretében. A rövid kb 20 perces telefonos vagy skype beszélgetés eszencia vásárlás esetén grátisz.

Kérlek jelentkezz az oldal tetején megtalálható eléhetőségek valamelyikén.

Share This