Új formában folytatjuk  a Jelenések könyvében leírt 12 kristály útját, másodikként a lápisz lazulival. A meditációt élvezheted az otthonod kényelméből az élő online közvetítéshez kapcsolódva.

2015. március 19. este 19.30-20.30h

Csatlakozás

 

A lápisz lazulit minden ősi kultúra tiszteletben tartotta, és napjainkban is közkedvelt ásvány. Gyönyörű azúrkék színe fennséges pompát kölcsönöz viselőjének, hagyománya évezredekre nyúlik vissza. Számos pozitív élettani hatását leírták, valamint a lélek fejlődésében is kiemelt szerepe van.

Hazel Raven a lápiszt az „Igazság szellemé”-nek nevezi. A lápisz, tudatosan alkalmazva, segít rávilágítani azokra a dolgokra, amik megakadályoznak a továbblépésben.

A meditáció célja a tapasztaláson túlmenően, hogy összekapcsolódjunk magasabb énünkkel és lehorgonyozzuk az új minőségeket jelenünkbe kristályok és angyali rezgések segítségével. A gyakorlat során jelen lévő energiák segítik a csakrák és finom energiatestek tisztítását, feltöltését és összehangolását.

 
Csatlakozz a meditációhoz, és fedezd fel a lápisz lazuli mély bölcsességét! A részvétel ingyenes.

Csatlakozás

 

Az élő online adáshoz a fent jelzett időpontban a linkre kattintva könnyedén kapcsolódhatsz, semmilyen egyéb programra nincs szükség.

Itt megismerheted János Apostol által írt a Jelenések könyvében megemlített kristályokat.

 

 

Share This