A kövekkel kapcsolatban, leginkább a rózsakvarc vonatkozásában terjedt el az a tévhit, hogy a kristályok meghalnak, feláldozzák magukat a gondviselőikért. Nos, ez egy tévhit, a kristályok nem szűnnek meg létezni pusztán a viselésüktől.

Három jelenségről gondolhatod a rózsakvarc vagy egyéb kristályok esetében, hogy lejárt az ideje:

  1. A kristály eltörik.

  2. Megváltozik a színe, netán a rózsakvarc kifehéredik. (Erről részletesen itt.)

  3. Eltűnik a rezgése, számodra nem érzékelhető.

 

Mindhárom esetnek számos oka lehet, de a legfontosabb az, hogy megértsd:

a kristályok nem halmak meg, nem szűnnek meg létezni és működni, csupán az emberi percepció, az emberi gondolkodás, ami ezt a benyomást kelti.

A kristályaid és közötted folyamatos energia áramlás, kvantum szintű információ csere zajlik.

A kövek kétségkívül teszik a dolgukat, csak szemlélet kérdése, hogyan interpretálod a történteket –magadról.

Számos, teljesen különböző és meglehetősen fura helyzetről hallottam, amikor egy kristály eltört, épp ezért nem is akarok általánosítani.

Az, hogy pontosan mi a valódi oka egy-egy szituációnak, amit a kristályok tükröznek számodra, arra nincsenek kész sablon válaszok. Az igazi választ, ami nem az ego felületes magyarázkodása, hanem a lelked válasza csak Te tudod megtalálni.

Az igazi válasz ott rejlik a szívedben.

Ahhoz, hogy meghalld, le kell csendesíteni az elmédet, tedd félre a kézenfekvő magyarázatokat, és a szívedre figyelve egy gyermek őszinteségével tedd fel a kérdést:

Mi az oka a szituációnak? És várj a válaszra.

A válasz mindig megérkezik, lehet, hogy nem az adott pillanatban, de megérkezik. A lelkedből jövő válaszok mindig az igaz információk, hiszen a lélek a Forrással áll kapcsolatban.

Az én feladatom, mint életkristályosító mentornak az, hogy a kész válaszok helyett újabb gondolatmorzsákat juttassak el hozzád, és tágítsam a határaidat. Döngessem a jól bevált sémákat, és arra buzdítsalak, hogy találd meg a saját válaszaidat!

Share This