A Kristályok és Angyalok következő találkozóján közelebbi kapcsolatba lépünk  Mihály arkangyal  és felvértezzük magunkat angyali védelemmel fényseregei által.

 Mihály arkangyal védelme

 vasárnap június 3. 16-20h

Kristálysas Életmódközpont
XIV. Budapest, Uzsoki u. 49/B.

 

Mihály arkangyalhoz sokan fohászkodunk és kérjük védelmét fizikai  biztonságunk érdekében.  Azonban a teljes biztonságot csak úgy érhetjük el, ha szembenézünk a bennünk élő ördöggel és felodjuk magunkban a mélyen rejtőző félelmeket, negativitást,  a régi emlékeket.

Mihály arkangyal felhatalmaz bennünket arra, hogy kezünkbe vegyük sorsunkat, és a nekünk ajándékozott fénykardja segítségével átvágjunk minden korlátozó köteléket, akárhonnan is ered az.

 

A Kristályok és Angyalok összejövetel során megismerkedünk az arkangyalok gyógyító erejével.  A mostani találkozó alkalmával is két meditáció lesz.

Az Angyali aura permetek segítségével behívjuk Mihály arkangyalt és felfedezzük saját fénykardunkat. Majd beszélgetünk az eszencia kristályairól és Mihály arkangyal életünkben megjelenő aspektusairól. Majd vezetett meditációban megtanuljuk a fénykardot kezelni, bátorságot és erőt merítünk valamint gyógyítjuk életünk érintett területét,  amelyhez támogatást kapunk az arkangyaloktól és az eszencia által.

 

Tehát, ha szeretnél Mihály arkangyalról többet megtudni és részt venni a közös gyógyításban várunk szeretettel!
Részvételi díj: 3000 Ft
Korlátozott férőhely miatt kérlek jelezd részvételi szándékodat  az info@kristalytanc.hu –ra

 

Mihály arkangyal kérlek hozz bátorságot és erőt, és segíts lebontani a limitáló köteléket!

 

Kapcsolódó tartalmak:

Mihály arkangyal kristálya  www.kristalytanc.hu/lapisz-lazuli-szellemi-igazsag/

 

 

Share This