Előfordult már veled,  hogy leordítottad a gyereked, a társad egy apróságért és később értetlenül kérdezted önmagad hogyan történhetett ez?
Kihozott a kollégád a sodrodból és nem úgy viselkedtél ahogy kellett volna?
Bizonyos emberek, akikkel normális a kapcsolatod, mégis kiakasztanak és dührohamot kapsz?

Persze rá lehet fogni a túlfeszítettségre, a stresszre és más okokra is.
Sokan takaróznak azzal, hogy valójában szeretetből teszik, a másik érdekében.Vagy hogy az a viselkedés belefér a kettejük a kapcsolatába, és nem kell annyira véresen komolyan venni, amiket mondunk. Én nem osztom ezt a véleményt, mert a szavaknak pont olyan ereje van, mint a tetteknek.

Tedd a kezdetet a szívedre és figyeld meg, felfedezel-e hasonló szituációkat, visszatérő mozzanatokat amikor kijössz a sodrodból?
Sok-sok apróság összeadódásából bárkin csattan az ostor vagy konkrét személyhez köthető, amikor elszáll az agyad, nem önmagad vagy, így akaratlanul megbántod a körülötted levőt?

Nem érted miért van ez?
Többnyire, amikor valaki kiakaszt nem történik más, csak „benyom benned egy gombot”. Egy olyan gombot, ami alatt sérülések, félelmek rejtőznek, vagy ahol nincs benned kellő elfogadás, szeretet. Persze nem kell mindenkit imádni, de a kiborulás Neked nem tesz jót, hiszen kibillensz az egyensúlyodból és jó sok energiára van szükség ahhoz, hogy lehiggadj, visszatérj a középpontba. Valójában soha nem a másikról van szó, hanem Rólad.

Ahogy Daskalos mondta: minden helyzet/ ember tanító, a lecke a szeretet.

Általában fogalmunk sincs, hogy apróságok sorozatából milyen jó nagy érzelmi kupac tud összegyűlni, főleg, ha még ráteszünk egy lapáttal az ilyen „önigazoló” mondatokkal:
– ezt soha nem fogom megbocsájtani neki;
– bármit is csinál ezt nem felejtem el;
– nem akar engem megérteni;
– hiába könyörög, hallani sem akarok az egészről!

És a többi és a többi, azt hiszem érted.
 
Mit lehet tenni?
Hm, a kupacot módszeresen el kell kezdeni lapátolni, hogy újra a szíved tiszta szeretete által beszélj és cselekedj  a fájdalom helyett. Ez nem olyan nehéz, mint gondolod…csak lépj be a szíved szentélyébe és kezdd nagyobbra tárni a kapuját. Abban a pillanatban, amikor megérted, hogy a másiknak is vannak rossz napjai, nehézségei, és saját falai, akkor képes vagy elfogadóbbá válni. Amikor meglátod magad a másik szemén keresztül minden teljesen más megvilágításba kerül, és elkezdenek lebomlani a védekező mechanizmusok.

A Kristály Fény Ösvény képzésen számos technikát fogok tanítani azért, hogy a védelmi hálót lebontsd a szívedről, ehhez első lépésként dolgozz a rózsakvarccal.

A kristályok segítenek ebben. Kapcsolódj össze a rózsakvarccal és engedd meg a szeretet rezgésének beáramlását. Emelkedj fel a szeretet rezgésére, a harmónia és szeretet hullámhosszára!

 

„A te dolgod nem az, hogy a szerelmet kutasd,  rózsakvarc szív
csupán annyit kell tenned, hogy megkeresel
minden akadályt önmagadban,
melyeket az útjába állítottál” (Rumi)

 

 

SZERESD ÖNMAGAD! Minél több szeretetet fogadsz be, annál több szeretetet tudsz megosztani a környezeteddel a rezgés törvénye alapján.

Kapcsolódj össze a rózsakvarccal és rajta keresztül a szíved szeretetével legalább egy héten keresztül minden nap és figyeld meg a változásokat! Lépj rá a Kristály Fény Ösvényre!

Share This