Egy levelem, amit az olvasóimnak küldtem a hetekben igen nagy hullámokat keltett, intenzív érzelmeket váltott ki. Ezért aztán kaptam hideget-meleget és persze volt akinél végleg kicsapta a biztosítékot és (dúlva-fúlva) távozott.

Épp ezért most egy intim témáról szeretnék veled beszélgetni, oké?

Nem arról mi van a szoknyád alatt, sokkal inkább mi van a tudatos elméd alatt. A tudatalalattiban.

Mert a reakcióink legalább 70%-t a tudatalatti vezérli. Bármilyen esemény, információ által kiváltott érzelmi válaszreakció azt mutatja, hogy az berobbantott benned valamit, ami a jelenlegi elképzeléseidtől  vagy viselkedési rendszertől nagyon különbözik. Ezért pont ezekben az érzelmi reakciókban keresendő a válasz.

Az életed nem minden eseményét  lehet befolyásolni, viszont egy dologra MINDIG  van hatásod: a saját érzelmeidre és cselekedeteidre. Arra, hogyan és milyen érzelmekkel netán indulatokkal reagálsz a dolgokra.

Azok az élethelyzetek, mások viselkedése vagy bármilyen esemény, ami intenzív érzelmeket vált ki belőled abban rejlik a legnagyobb fejlődési lehetőség.

Leírom mégegyszer, mert ez nagyon fontos.

Bármilyen szituáció, ami intenzív érzelmeket – pozitívat vagy negatívat – és ennek következtében reakciókat vált ki benned abban rejlik a legnagyobb fejlődési lehetőség.

Merj belemenni a játékba és tedd fel magadnak a következő kérdéseket:

  1. Mit akar ez a helyzet nekem tanítani?
  2. Miért érzem, gondolom azt amit épp tapasztalok?
  3. Mi van mögötte, mi a mélyen rejtőző motiváció?
  4. Vajon kitől tanultam /vettem át ezt a viselkedési, gondolati vagy érzelmi mintát?
  5. Hogyan gátol ez engem, az életem más területein hogyan jelenik meg?
  6. Akarom-e, hogy tovább akadályozzon ez az energiaminta?

 

Amennyiben a válaszod az utolsó kérdésre NEM, akkor itt az idő, hogy ezt felold, elengedd és lelked fényéből, tiszta akaratod szerinti energiával feltöltsd.

Hogyan kapcsolódik ez a kövekhez vagyis a kristályokhoz?

A kristályok katalalizátorok. Felszínre hozzák a tudatalattiban rejlő berögzüléseket, a becsomósodott energiamintákat és segítenek átalakítani azokat.

Az életed nem úgy néz ki, mint ahogyan szeretnéd, amilyennek elképzelted?

Akkor valószínű, hogy ezek a tudalattiba bekúszott és beragadt minták akadályoznak, amiket megtanultál, átvettél vagy az ismétlődő tapasztalatok alapján kialakítottál magadban.

Ezek egy ideig lehet, hogy jó szolgálatot tettek, azonban a haladásban, az életed kiteljesedésében már gátolnak.

A kristályok elindítják a változás folyamatát pont úgy, mint a nyugodt állóvízbe bedobott kavics elindítja a hullámokat.

Érdekel hogyan tudod a köveket a szolgálatodba állítani azért, hogy ne az élet cunamija által szenvedd el a változást, hanem Te magad irányítsd a hullámzást?

KFO email

Az egy éves Kristály Fény Ösvény képzésen ehhez számos eszközt kapsz, megtanulod a kövekkel való gyógyítás számos technikáját és rengeteg módszert azért, hogy biztos kézzel irányítsd az életedet.

Vegyél részt ebben az egyedülálló képzésbenlegyél Te a hullámok forrása!  Nézd meg mit nyújthat neked a képzés!