Hazel Raven angyali eszenciái közül itt találod az Arkangyalok és más angyali bölcsességgel bíró termemtmények mint Unikornisok és Sárkányok vezetése által létrejött csodálatos aura permetek leírását.

Segítségül az Angyal aura permetek leírása innen letölthető: Angyal katalógus

 

Sárkány Erő – Legújabb!

Fedezd fel és aktíváld a benned rejlő erőt, lendületet és kitartást, melyet az ősi sárkányok ébresztenek fel az eszencia segítségével. A sárkányok a bölcsesség, mágia és ősi tudás hordozói. Kapaszkodj a sárkányod hátára és emelkedj vele új dimenziókba!

Azeztulit, Stonehenge kő, Afrikai sárkánykő


Unikornis – Egyszarvú   

Éterikus és angyali. Az Unikornisok a szépség és kegyelem páratlan teremtményei. Őseink a misztikus egyszarvút rajzokon, legendákban, népdalokban és költeményekben megjelenítve tisztelték. Híres tiszta szíve, kegyelme, méltósága, bölcsessége és gyógyító képessége. Az unikornis eljön hozzád, hogy inspirációt és tiszta fehér angyali gyógyító energiát hozzon számodra. Azt mondják, az unikornis mágikus szarva rendelkezik a betegek gyógyításának képességével, amely patái nyomában kivirágzik a havas föld alól.

Fény angyala (Szerafim) – Gyógyulás és angyali védelem

Harmonikus, áldott, biztonságos gyógyító környezetet teremt. Feloldja és Megtísztítja a környezetben felhalmozódott negatív érzelmi, mentális és pszichikai energiát. Használható gyógyításhoz, angyalokra való ráhangolódáshoz és meditációhoz. Ezt az eszenciát sikeresen használják kristályok stagnáló energiájának tisztítására és lakások geopatikus feszültségének feloldására is.

Angelit, akvamarin, azeztulit, danburit, morganit, szerafinit, lézer kvarc.

 

Mihály arkangyal védelme – Angyali védelem

Szabadságot hoz, felodja a félelmeket, erősíti hitedet, lelkierőt és bátorságot ad. Ez az eszencia azonnali gyakorlati támogatást nyújt, védelmet biztosít fizikai és spirituális veszélyek ellen. Erősíti az immunrendszert és a meridiánokat, valamint aktíválja az erőközpontot. Mihály arkangyalt a „Béke Hercege”-ként ismerik.

Kianit, lápisz, fenakit, pirit, rutilkvarc, kék topáz

további információ Mihály arkangyalról és kristályairól:

Lápisz lazuli szellemi igazsága

Vedd le az álarcod!

Ha szeretnéd angyalok erejét megtapasztalni az angyali aura permeteket ITT megvásárolhatod

 

Őrangyal – Hangolódj rá Őrangyalodra

Varázslatos örömteli élmény vár Rád. Ez a különleges eszencia segítségül hívja Őrangyalod jelenlétét angyali csakrád aktíválásával. Ez a behangolás szeretetet, melegséget, mindent betöltő békét és jólétet hoz számodra. Az angyali kommunikáció fejlődik.

Pirites szerafinit, rózsakvarc, angelit, szelenit, danburit, celesztit.

 

Felemelkedés angyala – Metatron arkangyal

Kozmikus tudatosság és fénytest aktíválás

Ez a csodálatos eszencia energia áramot hoz létre, amely összerendezi a fizikai test csakráit és aktíválja a fej felett lévő 8-14-ik transzcendens csakrákat. Használd fokozott meditációs gyakorlathoz, fénytest aktíválásához és spirituális fejlődéshez.

Ez az eszencia egy nagyon ritka gyönyörű magas rezgésű madagaszkári fenakitból készült, mely egy 49 karátos szabályosan csiszolt 6-ágú csillag alakú kristály. „Fehér Fény” néven ismert mivel szinte nincs benne zárvány.

Fenakit, 49 karátos csiszolt 6-ágú csillag alakú kristály

 

Gabriel arkangyal hívása – Angyali útmutatás

Ébreszd fel a benned rejlő angyalt és fogadd magadba Gabriel arkangyal ajádékait: reményt, szeretetet és angyali útmutatást. Ez az eszencia energiaáramot teremt, amely átalakítja életedet egy örömteli angyali tapasztalássá. Gabriel arkangyal eszenciája nagyon inspiráló. Használd ezt az eszenciát, ha új feladat előtt állsz, karrier váltást vagy családalapítást tervezel. Kérd őt, hogy segítsen át élethelyzetek változásakor.

Alexandrit, ametiszt, danburit, moldavit, fenakit, rubin.

Rafael arkangyal álma – Angyali gyógyerő

Rafael arkangyal és gyógyító angyali seregeinek áldása, kegyelme és könyörülete által gyógyulást hoznak a test, elme, lélek és szellem egységének és a kapcsolatoknak. Rafael energiája nagyon békés és gyógyító, de erőteljes, hogy kiűzze a démonokat! Az őrangyalok vezetőjeként is ismert. Használd az ő eszenciáját bármilyen negatív energia kitisztításához!

Aphrodit, herderit, szilikon kristály, moldavit, fenakit

 

Uriel arkangyal beavatása – Angyali béke és megvilágosodás

Uriel arkangyal bölcssséget hoz földi útunkhoz és bevilágítja életünk ösvényét. Ez az eszencia nélkülönözhetetlen azok számára akik elveszettnek, elhagyatottnak, elutasítottnak vagy magányosnak érzik magukat. Uriel ragyogásával a béke, harmónia és egyensúly gyorsan visszaállítható. Hívd Uriel arkangyalt ha nem tudod belső nyugalmadat és békédet helyreállítani.

Kianit, labradorit, malachit, opál, fenakit, rubin zoisitben.

 

Chamuel arkangyal ölelése – Angyali szeretet

Ez az isteni szeretet által vezetett eszencia meggyújta és fellángoltatja szíved tiszta feltétel nélküli szeretetét. Melegsége felolvasztja és feloldja minden még meglévő ellenállásodat, hogy képes legyél a feltétlen, jótékony szeretet teljes megnyilvánulását befogadni szívedbe és csakráidba. Használd egy egészséges, ragyogó, örömteli szív csakra fejlesztéséhez és lélektársad bevonzásához. Chamuel arkangyal eszenciája azonnali gyakorlati segítséget és védelmet nyújt szeretetlenség energiák jelenlétében, mint durvaság, kíméletlenség, rágalmazás, rosszindulat, gyűlölet vagy féltékenység.

Aphrodit, kunzit, morganit, rózsaszín kalcit, rózsaszín danburit, rózsaszín petalit, rózsakvarc, rubelit, fenakit.

 

Zadkiel arkangyal öröme – A szabadság angyali ibolyalila fénylángja

Zadkiel arkangyal, akinek neve „Isteni Igazságosság”-ot jelent, az ibolyalila átalakító, örömteli, felszabadító láng őrzője. Átalakítja az alacsonyabb szintű energiákat pozitív életigenlő energiává. Zadkiel a kegyelem arkangyala, aki Istenben való bizalmat tanít. Ez a eszencia kíváló a tér tisztítására és a régi energia blokkok felodására az energiatestekből. Használható még meditáció előtt az elme lenyugtatására vagy álmatlanság enyhítésére.

Ametiszt, iolit, litiumkvarc, fenakit, szugilit, tanzanit.

 

Shamael arkangyal – A Szent Hang angyala

A hang szent aspektusának átalakító, gyógyító energiáját alkalmazza. Shamael az indigó, ibolyalila és arany szín rezgését hordozza magában. Ő testesíti meg a teremtés első kiáradását és a nyugati misztikus hagyomány (Kabbala) szerint Metatron arkangyal egy aspekutását képviseli. Használd ezt az eszenciát csodálatos látomásokhoz és megérzésekhez.

Isteni zene és 8 dimenziós álompálca

 

Haniel arkangyal dicsősége – Angyali kommunikáció

Egy misztikus harcos energia, amely bepillantást enged a spirituális tudásba és felvértezi lelkedet a nehézségek és negatívitások ellen, hogy isteni kommunikáción keresztül segítsen betölteni életed küldetését. Ez az eszencia elősegíti a tisztánlátást, érzékelést és támogatja a „spirituális harcosokat”. Segít az általában bátor embereknek, akiken a jelen körülmények elhatalmasodtak.

Akvamarin, kék danburit, szilikonkristály, indicolit, larimar, celesztit, kék topáz.

 

Jophiel arkangyal ragyogása – Angyali bölcsesség

Jophiel arkangyal, akinek neve „Isteni Szépség”-et jelent, összekapcsol felsőbb éneddel, elhozza a bölcsesség, intuíció, érzékelés, öröm, boldogság arany fényét és lelked megvilágosodását. Jophiel arkangyal eszenciája fizikai szinten nagyon energetizáló. Használd rendszeresen energiaszinted feltöltéséhez, vagy amikor úgy érzed, hogy kimerült és lehangolt vagy. Ez az eszencia segít a kétkedőknek vagy félelmekkel teli embereknek.

Arany topáz, sárga apatit, sárga zafír, sárga kalcit, napfény aura kvarc, napkő, arany, ambligonit.

 

Sandalphon arkangyal – A Föld őrzője

Sandalphon a Föld arkangyalának feladata a föld gyógyítása és a bolygók közti csoport munka az Ég és Föld egyesítésével. Az isteni jelenlétet fenntartva a Föld bolygón Sandalphon arra tanít hogyan legyünk a leföldelt realitásban és kiengyesúlyozott spiritualitásban. Sandalphon arkangyal továbbítja imáinkat Istenhez. Használd ezt az eszenciát Föld gyógyító szertartásokhoz és bolygókkal való munkához valamint távgyógyítás erősítéséhez és imádsághoz. Ez az eszencia még a szent helyek energiájára és azok ősi őreire való ráhangolódáshoz is kíváló.

Vörös berill, goetit ametisztben, sárga zafír, labradorit, fekete drúzás kvarc, cinóber, spanyol piros kvarc, El Chorro azeztulit, vanadinit, rubin.

  
Raziel arkangyal – Titkos misztérium

A titkos tanok arkangyala Isteni beavatást ad azáltal, hogy engedélyezi számunkra az isteni enigma megértését. Ez a tudás abszolút és tökéletes. A korona csakrát kinyitja, a megvilágosodás lángja leáramlik és mi pedig felemelkedünk a normális valóságba. Raziellel való találkozás elképesztőnek tűnhet, de amint biztos és bizonyos tudást szerzel az Isteni Valóról akkortól semmi sem lesz ugyanaz többé!

Raziel arkangyal segíthet a szakrális geometria és kvantumfizika megértésében. Az isteni misztérium titkos szimbólumait ő jegyezte le Raziel könyvébe, amit Ádám és Éva megkapott. Ugyanezt a könyvet kapta Noé Rafael arkangyaltól.

Ajoit, papagoit, iolit, tanzanit, szivárvány kvarc, fenakit, akvamarin, fluorit, indicolit, lapisz lazuli, lila herderit.

Tzaphkiel arkangyal – Kozmikus szemlélődés

Isten mély szemlélődésének arkangyala, aki az isteni teremtés nőies vizes aspektusát képviseli, Shíva Shaktiját. Tzaphkiel végtelen energiájával mindent támogat és bepillantást enged más világokba. Tzaphkiel elkap ha elbukunk, mert Isten szeretete feltétlen és ítélkezés mentes. Engedd Tzaphkielnek, hogy vigyen amikor gyenge vagy, mert végtelen együttérzése felszabadulásunk tengere.

Alexandrit, ajoit, papagoit, ametiszt, rózsaszín lazur, karoit, tanzanit, szugilit, danburit, rózsaszín zafír.

 

Auriel arkangyal – Sors angyala – Hold varázsa

Felébreszti a jövőnk titkait feloldva a múltat, hogy saját sorsunk mestereivé váljunk. Fejleszti természetes képességeinket, mint tisztánlátás, tisztánhallás, tisztánérzékelés és álom értelmezést. Harmonizálja a női aspektust – felodja a tudatalatti mély félelmeket.

Minden teliholdkor a Nap és a Hold egymással egyensúlyban van, és a Hold a napkorong „mágikus tükrévé” válik. A misztikus hagyományokban a Holdat a „világ lelkének” nevezik. Engedd meg Auriel arkangyalnak, hogy végigvezessen a Hold 28 házán.

Kék szivárvány holdkő, orchidea.

 

Melchizedek arkangyal – Merkaba miszticizmus

Melchizedek arkangyal Salem királyaként (napjainkban Jeruzsálem) öltött testet, hogy megalapítsa a Melchizedek rendet és koordinálja a krisztus energia munkáját, amely üdvözülést és megváltást hoz a Földön. Lehorgonyozza a Krisztustudatosságot a Földön. A Királyságba vezető kulcs – a „Szentek Szentjének” titkai. Elősegíti a lélek felszabadulását Mihály arkangyallal együttműködve. 

Alexandrit, lemúria vízkvarc, kék spinel, gyémánt, Gaia kő, szilikonkristály, iolit, líbiai arany, moldavit, fenakit, rózsaszín lazúr, szivárvány opál, vörös spinell, Serifas zöld kvarc, szibériai kék kvarc,  narancs kvarc, tanzanit, sárga zafír, cinkit.

 

Állatok angyala – Állatok gyógyítása

Egy leföldelő energia, amely az állatok gyógyításával foglalkozók számára támogató/tápláló energiateret biztosít. Az állatok számos öregedéssel járó problémától és betegségtől szenvedhetnek. A környezeti szennyezők és toxinok károsan hatnak rájuk, mint ahogyan a rossz táplálkozás és városi stressz is befolyásolja őket. Nagyon sok állat annyira érzékeny, hogy képesek átvenni gazdájuk érzelmei problémájukat. Ha egy állat átveszi gazdájának negatív tulajdonságát akkor szükséges lehet a gazda kezelése is. Ez az eszencia stabilitást és leföldelést teremt az emberi energiatestekben.

Tenger jáspis, achát, kék csipke achát, korál, markazit, füstkvarc.

Ha megragadott az angyalok ereje az arkangyali aura permeteket rendeld meg ITT

 

Share This