Hazel Raven Angyal Eszenciák

Hazel Raven az angyalok útmutatásával készítette és készíti újabb eszenciáit az angyalokra és az elemek birodalmára hangolódva. Hazel már születésétől kezdve tisztánlátó képességgel bír.

Az arkangyali eszenciák, amiket Hazel az angyalok segítségével készített átalakulást segítő katalizátorok, melyek az emberiség fejlődésének részeként új gyógyítási rendszert nyújtanak a földön. Minden eszencia kristály eszenciákból készül, amelyek specifikus rezgéssel bírnak. Az eszenciák teljesen természetesek, kézi előállításuk teljes tudatosságban szeretettel telve, tökéletesen tiszta környezetben nyugodt meditatív állapotban történik. Minden angyal eszenciát a korona csakra rezgésével harmonizáló zenei H hangra hangolt zenélő kristálytálban készítik és desztillált aktívált, gyógyító víz képezi az alapjukat.  A kristályokra hangolódva az angyalok segítségével ők lenyomatukat hagyják a tiszta desztillált vízben. Minden áldott angyal eszencia a kristály birodalmon keresztül felveszi az angyali kristály dévák pozitív erejét. Majd különleges illóolajok hozzáadásával létrejönnek az egyedi eszenciák.

Minden egyes Angyal eszencia a változás és az átalakulás mágikus katalizátora és mindegyik saját tudatossággal bír, amikor kedvező fénysugártérben használják. Az Angyal eszenciák jelentőségteljes „fényforrások” amelyeket kifejezetten azok számára készítették, akik szeretnének közelebbi kapcsolatba lépni az angyali szférákkal. Az angyal eszenciák elősegítik a spirituális fejlődést és a Fénytest aktíválását a a karmikus ősi és érzelmi kiegyensúlyozatlanságok sejt szintű elengedésével és szeretetteli átalakításával.

Az eszenciák megismerésének leghatékonyabb módja az összpontosítás. A kívánt eredmény eléréséhez hasznos, ha hosszabb ideig használunk egy eszenciát, valamint megerősítjük és kérjük, hogy legyen az energia egész nap velünk.  Merüljünk bele az angyalok gyógyító erejébe egyszerűen az eszenciák napi használatával. A leghatékonyabb, ha egyszerre csak egy permetet használunk, bár különböző cél érdekében akár több félét is alkalmazhatunk eltérő időpontokban.

Az eszenciák különböző sorozatba tartoznak:

 

Share This