Mindenkit foglalkoztat a bőség és gazdagság témája, hiszen ki szeret szűkösen élni.

A pénz bevonzáshához fontos tudatosítani: a pénz nem más, mint energia.

Bőségben és gazdagságban lenni pedig  nem más, mint azon a rezgésszinten lenni, hiszen akkor tud működni a vonzás törvénye. Egy pár héttel ezelőtti tapasztalatomat itt  olvashatod.

A kristályok abban segítenek, hogy a megfelelő rezgésszintre tudjunk emelkedni. Melyek ezek a kövek? Ebből ízelítőt találsz lentebb és persze még többet tanulhatsz most már felvételről a

Bőség és Gazdagság kristályai 3 órás online workshopon

A workshop témái:boseg kristalyhalo
* 3 elengedhetetlen lépés a pénz megteremtéséhez
* A bőség és gazdagság 6 legfontosabb kristálya és hogyan használd
* Pénz és spiritualitás? Ismerd meg az Univerzum törvényét
* Gazdagság bevonzó kristályháló
* kérdések, válaszok és meditáció

A webináriumhoz ezt a kristályhálót készítettem és részletesen beszéltem az egyéb megoldásokról.

Kezdésnek lehet citrint és aventurint választani, ezek a legkönnyebben es legolcsóbban elérhető kövek, de mindenki a saját tudatának megfelelő rezgést válasszon!

És most nézzünk néhányat a gazdagság és bőség köveiből!

Citrin
A citrin az egyik legismertebb gazdagság kristály, sőt azt is tartják, hogy a pénztárcába helyezve elősegíti a pénz beáramlását. Nos, nekem ez nem vált be, pedig kifejezetten egy malacka formára csiszolt citrint tettem a „börzés” pénztárcámba, amikor 2008-ban elkezdtem ásványbörzére járni. Azonban amikor közvetlenül nálam volt tényleg segített, leginkább az önbizalmam erősítésében.
A citrinről a részletes vadonatúj cikket olvasd el a blogon.
Imperial topáz
Amikor szeretnénk céljainkat elérni, több pénzt keresni vagy bármilyen lépést tenni a teljesebb élet irányába roppant fontos tudatosítani és elfogadni, hogy az univerzum a saját törvényei szerint működik, aminek mi is részei vagyunk.
Minden energia es nincs más feladat, mint a kívánt dolog rezgésére emelkedni.
Erre emlékeztet a csodás arany topáz. Amint kitágítjuk a tudatunkat, felemelkedünk az adott helyzetünk görcseiből a lehetőségek megnyílnak, így elkezdjük bevonzani ami akarunk. Ehhez remek útitárs a topáz!
Smaragd
A smaragd is a bőség és a teremtés kristálya.
A smaragd tisztán hordozza a smaragdzöld fénysugár rezgését, ami az éterikus mezőből horgonyozza le a fizikai szintre a dolgokat. A smaragd ráadásul intenzíven gyógyítja a szívet és szív csakrát, ami szükséges ahhoz, hogy a pénz és az anyagi javak iránt is szeretettel forduljunk elindítva a bőség áramlását.
Ha kedvet kaptál a Bőség kristályai workshophoz, de még hezitálsz akkor elárulom, hogy  egy különleges ajándékot is tartogatok számodra, ami még soha nem volt és nem valószínű, hogy egyhamar lesz.

Egyéni 30 perces lézer konzultációt kapsz ajándékba pénz, bőség témában, aminek az értéke 10.000 Ft. Erre az extra egyéni coachingra egyéni időpont egyeztetéssel kerül sor.

A workshop csak 4900 forintodba kerül, az értéke pedig 14900 Ft.

Miért? Mert az anyagi jóllét vagy jobban léthez nem csak techikákra van szükség, hanem a mély tudalattiban csücsülő hiedelmek átrobbantására. Ezt tapasztalhatod meg az egyéni Pénz Áttörés coaching során.

Regisztrálj a Bőség kristályai webinárra itt!